Jump to content

Kako iseliti nekoga iz nekretnine?


Maja23234

Preporučene objave

Poštovani,molila bih Vas za savjet.Vlasnica sam kuće koja se sastoji od dva stana. U jednom živimo suprug I ja, a u drugom živi moja kćer s obitelji. Njen suprug je zla osoba koja vrijeđa mene I mog supruga, a kćer postaje sve vise kao njen muž. Vrijeđanje je postalo takvog obujma da je zdravlje mene I mog supruga ugroženo od silnog stresa kojem smo izloženi.Kćer I njen suprug u stanu žive 15 godina, u njega su uložili 15 tisuća eura od čega dio na namještaj. Plaćaju dio struje, vode I grijana. U 15 godina nisu ni jednom očistili zajedničke prostorije (hodnik) ili pomogli meni I suprugu u bilo čemu (doslovno nikad nisu skuhali zajednički ručak ili pomaknuli prst da nam pomognu, a bili smo I jesmo bolesni). Stalno očekuju da mi njima nešto damo, ali koliko god dali nikad nije dovoljno. Sad kad vise nemamo ništa za dati sve su bezobrazniji. Molila bih Vas savjet na koji način se kćer I njen muž mogu iseliti iz kuće? Očekujem još veće vrijeđanje, a želim mir pod stare dane. Kada sam spomenula da ću im uručiti zahtjev za iseljenje onda je moja kćer rekla da će isti potrgati. Molim Vas za savjet? Da li bi ih trebali tužiti da se isele? Prijaviti policiji kad su verbalno nasilni? Što napraviti? Hvala svima na savjetu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštom preporučeno s povratnicom ponudite im sklapanje ugovora o najmu. Ako odbiju, možete tražiti iseljenje, a usput i neplaćenu najamninu unatrag tri godine.

 

Ako neće htjeti dobrovoljno izaći, biti će potrebna tužba. Samovoljno ih izbaciti ne možete, budući uživaju (su)posjedovnu zaštitu.

 

Imajte doduše na umu kako će oni moći potraživati povrat učinjenih ulaganja u kuću.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija