Jump to content

MPP u Osijeku


al

Preporučene objave

  • 1 mjesec kasnije...

imaš pismeni koji može biti gadan, al sve u svemu ništa posebno , al onda nastupa show! na usmenom kod našeg prof. Puljka dobivaš pitanja naizgled lagana koja nemaju veze s vezom! on traži neke odgovore koje samo on zna, a uz to često mu se desi da se recimo to tako izgubi! ukratko odi na konzultacije i tako si povećavaš šanse 500% na usmenom! sretno! :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ok, hvala na odgovoru.

Nisam još bila na pismenom, pa me zanima kakva pitanja postavlja - možeš li se sjetiti nekog pitanja čisto da se znam orijentirati?

A kad smo kod konzultacija - možda sam smiješna - nikad još nisam išla na konzultacije. Nekako mi je teško pojaviti se pred profesorom i tražiti pomoć...

Upomoć... Kako se vi ponašate na konzultacijama? Što pitati, a ne biti ismijan? :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ma normalno uđeš i pitaš primjerice što je kvalifikacija i onda razgovaraš s profesorom o toj temi! moj savjet je da ga pitaš zašto se u nekim zemljama strano pravo primjenjuje kao pravo a u drugima kao činjenica! to mu je jedno od omiljenih pitanja i to je i mene pitao na usmenom! a na pismenom primjerice što znači poveznica lex loci solutionis? ili nabroj slučajeve neprimjene stranog prava? ili zaključci nizozemske škole mpp-a?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija