ivana123321 objavljeno: 1. travanj 2015. Dijeli objavljeno: 1. travanj 2015. Pred godinu dana radila sam kod poslodavca u kafiću kao konobarica i potpisala ugovor o radu. Tijekom tog radnog odnosa poslodavac nije plaćao obveze najma vlasniku objekta pa je tako i posao propao (trajalo je svega tri mjeseca). Kako je posao propao, očekivala sam povrat papira i plaću za ta tri mjeseca. No od plače i papira ništa. Nakon prestanka rada poslodavac mi se ne javlja i uopće ga ne mogu kontaktirati. Ne mogu do svojih papira, a nisam ni dobila plaću za ta 3 mjeseca. Koje su mi mogućnosti? Htjela bih nastaviti raditi negdje drugdje no to nije moguće bez papira. Moram li pismeno zatražiti prekid radnog odnosa i svoje papire i kome se moram obratiti? Napomena: trenutno sam izvanredni student (ako je uopće bitna ta informacija) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.