xfxgamer objavljeno: 7. travanj 2015. Dijeli objavljeno: 7. travanj 2015. Radim na neodredeno,med tehnicar u timu HMP na terenu,a sada poslodavac hoce zbog nepopunjenosti sluzbe dispecera(primanje poziva)rasporediti me na mjesec dana na to radno mjesto sto znaci da ce mi tih mjesec dana placa biti manja za dodatak na terenu koji iznosi 20%,i morat cu putovati u drugo mjesto rada(radim u timu HMP u Porecu,a sluzba dispecera je u Puli).Je li moguce privremeno me premjestiti na drugo radno mjesto unutar ustanove u kojoj radim,i smanjiti mi placu,a istovremeno radno vrijeme vise nece biti 12 sati(koliko iznosi smjena) nego ce zbog putovanja to iznositi najmanje 14 sati.Napominjem da ce privremeno biti rasporedivani i drugi med tehnicari jer poslodavac ne moze popuniti sluzbu,i je li se moze rasporediti radnika sa 30 god staza privremeno,mjesec dana, na drugo radno mjesto koje je udaljeno 50 km od njegovog mjesta rada Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hurus odgovoreno: 8. travanj 2015. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2015. Xfx......., Sve što ste pitali ovisi o tome kako je osnovna plaća regulirana Vašim Ugovorom o radu,preraspodjela radnog vremena i terenski dodaci Pravilnikom o radu i Kolektivnim ugovorom. Akt kao što je Kol. Ugovor po „snazi je nadređen“ Zakonu o radu, u pitanjim koji su od Važnosti za radnike i redovno bolji za radnika. Preporučam am pročitati pomenute akte Vašeg Poslodavca pa će Vam stvari vezano za Vaše pitanje biti puno jasnije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.