Jump to content

FORMULA izračuna starosne mirovine 30/70 HRVI-a (MUP) ?


Draganec

Preporučene objave

Izvukao sam iz arhive neku staru tablicu ali od onda je dva puta došlo do rezova mirovina pa nisam baš siguran koliko će ti to pomoći.

 

Ali, eto da vidiš kako je nekad izgledalo.

 

Fala poštovani Mrljavac!

Bio u petak 10.04. kod pravnika u HZMO moje područne.....

..... Obzirom da je na Upravnom sudu postupak i imao sam i dobio fotokipirani UVID U SPIS i od Visokog upravnog suda ( na moje traženje )....... da ne " mudrujem " i duljim. Neće mi uskračivati mirovinu temeljem čina, ustrojbenog mjesta koficijenta, vrijednosnog boda, staža itd....... Međutim sve stoji do donošenja odluke Upravnog suda!

Na redu sam za donošenja rješenja po spisu u 11.mj. 2016. i štambilj gore. Osobno razgovarao sa sucem......, a predmeta po istom ili sličnom..... moooooore..!

E sad ga ..bi. Čekaj i čekaj.......Ništa probat ću se obratiti poštovanoj predsjednici KOLINDI GRABAR KITAROVIĆ. ( da ubrza postupak ) Zdravlje mi je narušeno u P..M..

Osobno smatram da jo moj predmet, a to su mi izjavili i u HZMO-u prevršilo svaku mjeru i da je dobro što sam u postupku na Upravnom sudu.

Tko živ do navedenog datuma, a i znaš kako dalje ide.....

 

Eto to je to!

Da se razumijemo! Nemam namjeru " zveknt se u glavu ili sl " ali RIBA se čisti od glave , a ne od repa!

Ovim dopisom bi molio NADLEŽNE da moj spis riješe što prije.... Poštovani... 15 god. kako sam u mirovini... i sada da mi se dešava NEPRAVDA( moje mišljenje, a i prava ZOPHBDR-a tako pišu) ne bu išlo.... NE DAM na sebe niti sam dao na sebe kada sam bio na bojištima. Iškolovao fakultetski djecu....financijski iz "šupljeg u prazno" svih tih godina i sada kada sam po malo stao na noge.... " ŠUS"... "PLJUSKA" ZAŠTO?

 

Nema tu strpi se ili čekaj...... Kada dobijem OPOMENU od banke za kredit, račun struje, vode i sl. O D M A H uplati dug. E pa ....ga! D O S T A!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija