lea5626 objavljeno: 11. travanj 2015. Dijeli objavljeno: 11. travanj 2015. skrbnistvo mi jos nije rjeseno...dijete je od rodjen jasamnom ....imam priliku preselit se u split imam tamo i posao koji me ceka..pitanje je mogu li otici prije rjesavanja suda Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 13. travanj 2015. Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2015. Da li imate suglasnost djetetovog oca? Da li ste to rekli na sudu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lea5626 odgovoreno: 13. travanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2015. nisam ga jos pitala a i da ga pitam odbio bi jer se sa njime ne moze nista dogovoriti nije zainteresiran za ikakvu suradnju...nisam rekla na sudu jer nije doslo jos do suda...jel ako se sa njime ne mogu dogovoriti jer mogu pitat centar pa da mi oni odobre ...znaci u pitanju je posao...a ovdje gdje jesam nemam posla i zivim od socijalne skrbi koja nije dovoljna ni za pola mjeseca Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.