jhfd objavljeno: 17. travanj 2015. Dijeli objavljeno: 17. travanj 2015. Slučaj je takav da je na stranici mojekrpice.hr osoba prevarila dosta cura za određene svote novca i da prolazi nekažnjeno,stvarajući nove profile. Imamo njezino ime i prezime te broj računa. Za sve ostalo je lagala. S toga me zanima što nas nekolicina može učiniti po tom pitanju da se tom varanju i lopovluku stane na kraj?! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 17. travanj 2015. Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2015. O kojoj se svoti radi? Mislim pojedinačnoj svoti (svaka pojedina cura), ne ukupnoj. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jhfd odgovoreno: 20. travanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2015. 135 kn, 220 kn, 150 kn, 250 kn i takvi iznosi.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 20. travanj 2015. Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2015. To sam i pretpostavio. Dakle, obzirom na male iznose, sa obraćanjem policiji nećete ništa postići. Trebali biste ili podnijeti privatnu tužbu kojom inicirate kazneni postupak ili tužbu kojom inicirate parnicu. A na vašem mjestu obratio bih se administratoru spomenute stranice i napomenuo što se desilo, tako da tu osobu jednostavno makne te obriše sve njene "ponude". Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.