Jump to content

Bijeg sa mjesta nesreće.


Revolter

Preporučene objave

Poštovani,

 

Danas sam imao prometnu nezgodu. Dakle vozio sam se dvosmjernom cestom i gledao svoja posla, kad u ljevom retrovizoru vidim gospodina ( read: manijaka) kako pretjece mene i kolonu. Nakon što je taj isti gospodin vidjeo da mu sa druge strane nailazi automobil, on se prislilno ispred mene "ugurava" te mu ja trubim. Nakon cega on usporava naglo te staje nasred ceste. Vidim da gospodin nešto smjera u autu te on izlazi iz automobila, hoda prema mojem auto te govori prostote, ja sam odmah zakljucio da bi takav manijak mogao biti opasan te ga poušavam obići. Igrom slučaja u zaobilaženju mu razbijam vrata od auta. Te pošto sam se osjećao nesigurno te uplašeno od straga da takav manijak me ne prebije ili još gore izvadi neko oruzije pokušavam pricati sa njime iz auto, na što on svaki put izlazi iz auta te me pokušava izbaciti iz mojega. Na što ja svaki put malo odem dalje sa autom. Nakon što smo se tako "naganjali" uspijem mu reci da se smiri i da cemo se dogovoriti. Izalzim iz auto na što me on udara par puta nogom te šakamo u lice, ja mu na to neželim vratiti da nebi još ispalo da sam ga ja napao. Gospodin zove policiju i mene okrivljuje za bijeg sa mjesta nesrece. Nakon davanja svih polica osiguranja, policija mi ništa ne govori samo da ce mi poslati kaznu za bijeg sa mjesta nesrece te za izazivanje nesrece. 1500 kuna + 5000 kuna.Utvrđeno mi je 0.00 promila kako i gospodinu.Policajac mi nije oduzeo vozacku dozvolu. Pitanje moje je: Dali mogu izgubiti vozačku dozvolu? Dali policiji je obicaj u ovakvim slučajevima (" bijega sa mjesta nesrece sa samo materijalnom štetom") oduzimati dozvolu? Policjajac mi tada (danas) nije dao nikavu kaznu , samo je rekao da ce stici na moju kucnu adresu? Što mogu očekivati (Kaznene bodove, oduzimanje privremeno vozačke)? Dali se trebam bojati za svoju vozačku? I kako bi mi bilo najpametnije postupiti sada?

 

- P.S Student sam, bez posla i tako.

 

-Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako je dobio prijavu, onda bi tvoja situacija trebala biti puno jasnija, tj. to će ti biti prilog kod pisanja prigovora za bijeg (nisi bježao od nesreće, nego od nasilnika, što nije zabranjeno).

 

Ako je bilo ovako kao što si naveo, mislim da se ne trebaš previše sekirati, a kad dobiješ nešto doma, znat ćeš točno što ti se stavlja na teret i što trebaš dalje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija