lovorka0707 objavljeno: 23. travanj 2015. Dijeli objavljeno: 23. travanj 2015. Prvi put koristim ovaj portal pa mozda negdje pogriješim.... Moje pitanje je: ako je profesor otišao u mirovinu i otputovao je, a poslao je e-mail s odobrenjem, smije li netko (npr. dekan, prodekan za nastavu....) dati potpis "u zamjenu". Situacija je slijedeća: Na obrascu DR.sc.-10 Izvješće o prihvaćanju doktorskog rada, nedostaje mi potpis Predsjednika povjerenstva. Predsjednik povjerenstva sastavlja izvješće i šalje ostalim članovima na potpis. Budući da je profesor u mirovini izvješće je poslao e-mailom. Nakon toga je poslao e-mail u kojem potvrđuje da se slaže sa (svojim) Izvješćem, ali da nije u mogućnosti doći na Fakultet potpisati Izvješće. Ostalih četvero članova Povjerenstva se potpisalo Izvješće. Radi nedostatka potpisa Izvješće je preskočeno na Sjedinici te je prebačeno na nastavak sjednicu (za tjedan dana). Budući da je profesor i dalje na putu bojim se da neće doći potpisati Izvješće pa me zanima je li postoji kakva zakonska obveza koliko to smije trajati. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 23. travanj 2015. Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2015. Da li Statut fakulteta kaže štogod o ovoj situaciji? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.