Lelo_kelo objavljeno: 25. travanj 2015. Dijeli objavljeno: 25. travanj 2015. Zanima me ima li netko kakvo iskustvo s ovim. Naime, ovaj petak sam dobio od HZZ-a pismo i vidio kroz omot da piše stručno osposobljavanje. Obradovao sam se kad sam pomislio da ću možda uskoro početi negdje raditi, kad ono.... od mene se traži povrat preplaćenih sredstava. Ukratko, 4.ožujka 2013. počeo sam sa stručnim osposobljavanjem koje sam raskinuo 15. travnja, pošto sam počeo raditi kao zamjena u školi gdje sam godinu i pol mjenjao profesoricu na porodiljnom. Za stručno osposobljavanje mi je uplaćeno ukupno oko 3040 kuna, a sada me traže iz HZZ-a povrat od 1330 kuna. Prvih tjedan dana sam bio na bolovanju jer sam uhvatio gripu, ne znam da li se zbog tog može skinuti dio naknade. Pošto u zahtjevu za uplatu preplaćenih sredstava ništa nije objašnjeno, zanima me koje bi mogao biti drugi razlog za toliko potraživanje. Ispada po njima da sam za 43 dana osposobljavanja trebao dobiti oko 1710 kuna. Jedino što mi još pada na pamet da bi moglo biti uzrokom ovoga su zatezne kamate, mada ne znam da li mi mogu uopće računati zatezne kamate kad sam ja tek jučer saznao da imaju prema meni neka potraživanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 26. travanj 2015. Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2015. Što vam u ugovoru piše o posljedicama raskida SO prije isteka vremena na koje je zasnovano? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.