Jump to content

ostava u zajednickim prostorijama


hansi

Preporučene objave

Uselili smo u zgradu u kojoj je prije 20godina napravljeno 10 ostava u zajednickoj prostoriji.Tada se deset stanara slozilo, skupilo novac te svojim rukama napravili pregradene odjeljke ostava(supa) .Cetri stana nije sudjelovalo u tim radovima i nije imalo supu. Sa kupnjom stana nismo dobili supu na koristenje, vec samo obavezu placanja svih rezija za zajednicke prostorije,a predstavnik stanara odbija ikakav razgovor o tome da nam se dodijeli na koristenje. Jedna je prazna godinama jer korisnik zivi u inozemstvu,druga je zatvorena 6 godina jer je stari vlasnik umro. I ostala cetiri stana zele ostavu ali korisnici sadasnjih ostava ne zele da se postojeca spremista demontira i da se ispocetka naprave za svaki stan po jedna ravnopravno svima. Mi smo usli u posjed jedne ostave koja je bila prazna. Ispostavilo se da je od covjeka koji zivi u inozemstvu. Svi vlasnici ostava su nas napali i kritizirali da nemamo nikakvo pravo na ostavu u zajednickoj prostoriji.Mi cemo isprazniti ostavu i opet je ostaviti praznom.Moje pitanje je sto mogu poduzeti da postanem korisnik supe. Zajednicka prostorija nije etazirana i ostave nisu upisane uz stan u vlasnicki list.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne placaju najam, i nisu trazili legalizaciju i otkup. Nismo jos izasli iz supe ,ali su ostali stanari toliko agresivni da mi prijete da ce nas zbog krade ostave koja je bila prazna izbaciti iz stana. Stan je nasevlasnistvo i nije socijalizam ,ali svejedno ljudi se ponasao kao u coporu,svi su protiv.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija