kbszeljko objavljeno: 6. svibanj 2015. Dijeli objavljeno: 6. svibanj 2015. Oprostite mi, ako tema već postoji, ali nisam išao do kraja da to utvrdim, pa evo otvaram novu. radim u uredu državne uprave i ove godine sam stekao pravo na jubilarnu nagradu za 40 godina vjernosti tome uredu i sad dolazim u najveću dilemu, koju mi ni moj sindikat ne zna odgovoriti. Imam zaštićeni račun i moja šefica računovodstva tvrdi, a tako će i napraviti da mi sav iznos mora isplatiti na ovršni račun, a ne iako su to materijalna primanja kao i plaća-bar mi tako kažu u sindikatu, dvije trećine na zaštićeni račun, a jednu trećinu na ovršni. Isti problem ću imati i iduće godine kada odlazim u mirovinu, a sa tom bijedom od otpremnine u iznosu od nekih 9000 kn, nakon 40 godina vjernosti uredu i ovoj lijepoj našoj. Ima li tu na forumu ikoga, tko bi mi znao reći imam li ja pravo bar tih 2/3 jubilarne nagrade potrošiti za kavicu i proslavu, a tako isto i od otpremnine koju bi trebao dobiti iduće godine. Ja ču svakome na pomoći biti do smrti zahvalan i sjetiti ću ga se kad budem, ako budem trošio tu jubilarku i otpremninu na kavicu. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 6. svibanj 2015. Dijeli odgovoreno: 6. svibanj 2015. Vidite raspravu ovdje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.