Jump to content

Isplata jubilarke na zaštičeni račun

kbszeljko

Preporučene objave

Oprostite mi, ako tema već postoji, ali nisam išao do kraja da to utvrdim, pa evo otvaram novu.

radim u uredu državne uprave i ove godine sam stekao pravo na jubilarnu nagradu za 40 godina vjernosti tome uredu i sad dolazim u najveću dilemu, koju mi ni moj sindikat ne zna odgovoriti.

Imam zaštićeni račun i moja šefica računovodstva tvrdi, a tako će i napraviti da mi sav iznos mora isplatiti na ovršni račun, a ne iako su to materijalna primanja kao i plaća-bar mi tako kažu u sindikatu, dvije trećine na zaštićeni račun, a jednu trećinu na ovršni.

Isti problem ću imati i iduće godine kada odlazim u mirovinu, a sa tom bijedom od otpremnine u iznosu od nekih 9000 kn, nakon 40 godina vjernosti uredu i ovoj lijepoj našoj.

Ima li tu na forumu ikoga, tko bi mi znao reći imam li ja pravo bar tih 2/3 jubilarne nagrade potrošiti za kavicu i proslavu, a tako isto i od otpremnine koju bi trebao dobiti iduće godine.

Ja ču svakome na pomoći biti do smrti zahvalan i sjetiti ću ga se kad budem, ako budem trošio tu jubilarku i otpremninu na kavicu.

Hvala

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija