Tužnavrba objavljeno: 12. svibanj 2015. Dijeli objavljeno: 12. svibanj 2015. Poštovani, Imam jedan problem i par pitanja... 1. Da li poklon bon u vrijednosti od 100,00 kn, kojeg možeš potrošiti samo u tom trg. lancu u kojem radiš, ulazi u "dohodak od nesamostalnog rada"? ili je to trebalo ući u rubriku "prigodni pokloni, božičnice, uskrsnice itd.." 2. Da li je ta tvrtka to krivo prikazala (proknjižila) ako mi je sada na IP kartici za 2014. godinu sve NULE u svim mjesecima osim tih 100,00 kuna u 6. mjesecu jer mi se dijete rodilo u 5. mjesecu i na bolovanju/porodiljnom sam od 10. mjeseca 2013. godine. Unaprijed zahvaljujem... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hurus odgovoreno: 13. svibanj 2015. Dijeli odgovoreno: 13. svibanj 2015. Tužnavrba, to pitanje postavite RRIF-u. Oniće najbolje znati odgovor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.