Jump to content

otkaz nakon saobracajne

lotosica

Preporučene objave

postovani,radila sam godinu dana u ducanu i nisam iskoristila godisnji jer nikad nisam dosla na red,nakon godinu dana imala sam saobracajnu vozac automobila mi je oduzeo prednost i bacio sa motora,noga je slomljena na vise mjesta a jos uvijek imam 6 lomova u zlobu koje mi nisu vidjeli.poslodavac mi je nakon 10 mjeseci bolovanja dao otkaz a kad sam pitala sta mi je sa starim godisnjim oce li mi a bar platiti s obzirom da nije iskoristen rekao mi je/zaboravi na to.sta mi je raditi?imam li kakva prava?

Dijeli na drugim stranicama

postovani,radila sam godinu dana u ducanu i nisam iskoristila godisnji jer nikad nisam dosla na red,nakon godinu dana imala sam saobracajnu vozac automobila mi je oduzeo prednost i bacio sa motora,noga je slomljena na vise mjesta a jos uvijek imam 6 lomova u zlobu koje mi nisu vidjeli.poslodavac mi je nakon 10 mjeseci bolovanja dao otkaz a kad sam pitala sta mi je sa starim godisnjim oce li mi a bar platiti s obzirom da nije iskoristen rekao mi je/zaboravi na to.sta mi je raditi?imam li kakva prava?

Lotosica,

ukoliko nema krivice poslodavca za neiskorišteni GO radnika (a u Vašem slučaju, ne vidimo dal i ima), Vi nakon 30. lipnja iduće godine više ne može tražiti da iskoristite neiskorišteni godišnji odmor niti od poslodavca možete potraživati naknadu štete. Takva situacija nastaje ukoliko je radnik bio na dugotrajnom bolovanju, pa se na posao vraća nakon 30. lipnja iduće godine, ili se vraća prije tog datuma, ali ne dovoljno prije da bi iskoristio cijeli godišnji odmor .

Prema onome sto ste rekli ne znamo kada ste se zaposili i kada ste otišli nabolovanje (datume),pa ne možemo znati imate li pravona naknadu za niskoišteni GO?

Nejasna je druga stvar u Vašem slučaju. Kakav ste ugovor o radu imali i na koji je način prestao Vaš ugovor o radu?

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija