Sosten objavljeno: 25. svibanj 2015. Dijeli objavljeno: 25. svibanj 2015. Zanima me da li baka i djed imaju pravo utvrđivanja gena za unučad iako su roditelji djece živi. Unaprijed zahvaljujem ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 25. svibanj 2015. Dijeli odgovoreno: 25. svibanj 2015. U kom kontekstu - osporavanja očinstva/majčinstva? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sosten odgovoreno: 25. svibanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 25. svibanj 2015. očinstva! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 25. svibanj 2015. Dijeli odgovoreno: 25. svibanj 2015. Baka i djed nisu aktivno legitimirani neposredno osporavati očinstvo/majčinstvo. Mogli bi doduše nastavit već započeti postupak osporavanja, kojeg je pokrenula/-o sam/-a majka/otac, pa u tijeku postupka umre (čl. 80. Obiteljskog zakona). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 25. svibanj 2015. Dijeli odgovoreno: 25. svibanj 2015. mogu imat obvezu plaćati alimentaciju ? a nemogu utvrditi dali alimentaciju plaćaju svom unučetu ???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 26. svibanj 2015. Dijeli odgovoreno: 26. svibanj 2015. a nemogu utvrditi dali alimentaciju plaćaju svom unučetu ???? Navedite mi zakonsku osnovu koja njima daje neposrednu aktivnu legitimaciju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.