Jump to content

povreda dostojanstva

marina marina

Preporučene objave

Molila bih da mi odgovorite imam li na osnovu čega u mojem slucaju tuziti poslodavca ili ne?

moram napomenuti da radim i zivim u de ali moje znanje njemackog jezika jos nije dovoljno dobro da bih se mogla posavjetovati sa njemackim odvjetnikom..

prije godinu dana pocela sam raditi u jednoj firmi koja se bavi strojnom obradom metala, dogovor sa poslodavcem je bio da cu prvo vrijeme nekakvih pola godine raditi za masinom dok malo popravim svoj njemacki, tada idem u ured prodaje-traziti moguce dobavljace iz hr i ostalih zemalja naseg govornog podrucja..tako se i dogodilo..i sad krece problem: četiri mjeseca sam provela na tom radnom mjestu, totalno ignorirana od kolega i sefova, dobivala sam poluinformacije sa ojima sam morala svakodnevno baratati i izvlaciti se iz situacija koje su te poluinformacije prouzrocile. za to vrijeme ostvarila sam kontakte sa pedesetak firmi, komunicirala vecinom sa direktorima i sefovima, neki od njih su bili moji privatni kontakti.. cijelo vrijeme pokusavam doci do direktora kako bih mu prijavila probleme koje imam ali on me ne zeli primiti..nakon ta cetiri mucna mjeseca jedan dan bivam obavjestena da

se vracam u proizvodnju(za masinu) i to odmah! nisam bila u mogucnosti nitkome od tih firmi sa kojima sam radila bilo sto obajsniti. prije nekolio dana saznajem da su moji kontakti koristeni i da je doslo do realizacije posla. osjecam se izmanipulirano. u prilici sam ponovno raditi isti posao za drugu firmu ali neugodno mi je bilo koga od njih ponovno kontaktirati jer sam uvjerena da se vecina njih takoder osjeca imanipulirano. osjecam se prevareno, buduci da sam uvijerena da sam svoj dio posla dobro odradila(jer na osnovu mog rada su ostvarili poslovne odnose). Nadam se da cete razumjeti moj problem. samo me zanima imam li na osnovu čega tuziti poslodavca?

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija