Jump to content

ovrha hrt-a


mirna2000

Preporučene objave

molim vas ako netko zna odg

prije neki dan susjedi je doslo pismo sa suda u vezi ovrhe za hrt pretplatu iz 2007 godine koju je ona vec odavno isplatila da seta ista obustavlja. napisat cu sto pise u rijesenju:

 

 

općinski sud u X po sucu ovog suda xy u ovrsnoj stvari ovrhovoditelja HRT-a zastupana po odvjetnickom drustvu Hanzekovic i partneri iz Zagreba protiv ovrsenika XY

rijesio je OBUSTAVLJA SE ovrha u ovoj pravnoj stvari te se ukidaju provedene ovršne radnje

OBRAZLOZENJE: rijesenjem o ovrsi od 10. travnja 2007 odredena je ovrha nad pokretninama ovrsenika radi namirenja novcanih trazbina ovrhovoditelja.

ovrhovoditelj je zadnju radnju u ovom predmetu poduzeo prije deset godina te ni na koji nacin nije svojom procesnom aktivnošću utjecao na brzu provedbu predmetne ovrhe.Zbog ovog razloga ovaj je sud pravnog shvacanja da su takve procesne aktivnosti tocnije neaktivnosti ovrhovoditelja ostvarene pretpostavke za obustavupredmetne ovrhe opisane u cl.67 st. ovrsnog zakona (narodne novinebroj 57/96)iz razloga sto je ovrha postala nemoguca.

 

 

istoj toj zeni je vec prije par godina racun blokiran zbog ovrhe hrt-a bez ikakvog rijesenja i upozorenja pa me sad zanima jeli ima pravo na zalbu ili na povrat novca??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija