asc objavljeno: 2. lipanj 2015. Dijeli objavljeno: 2. lipanj 2015. Vlasnik sam garaže 16 god. dosada neuknjižene, budući za upis ne mogu naći prvog vlasnika pa nemam dokumenata o pravnom slijedu. Od drugog vlasnika koji je prodao meni imam ovjereni ugovor. Mogu li se pozvat na princip dosijelosti da bih ju uknjižio? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KronicnaStranka odgovoreno: 2. lipanj 2015. Dijeli odgovoreno: 2. lipanj 2015. A tko je upisan u zemljišnim knjigama i katastru? Kako ste znali da je osoba koja vam je prodala garažu vlasnik? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
asc odgovoreno: 3. lipanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 3. lipanj 2015. Vjerovatno je upisan investitor stambena zadruga Kooperativ koja je u međuvremenu ugašena. Postoji građevinska dozvola za garažni objekt sa 64 garaže- . Predhodni vlasnik od kojeg sam ja kupio imao je ovjereni ugovor sa svojim predhodnikom kojem sada nema traga. On je bio prvi vlasnik i najvjerovatnije je imao ugovor sa investitorom. Ja imam garažu do ove problematične i ugovor s Kooperativom , a ovu problematičnu sam kupio da spojim dvije jer su projektirane bile za širinu fiće(2,40 m širine) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
asc odgovoreno: 3. lipanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 3. lipanj 2015. Dodatak. Nitko od vlasnika do sada nije se uknjižio jer je upravitelj zgrade- tvrtka koja upravlja i održava to namjeravao napraviti za korisnike ali se opravdava da u gruntovnici stalno izmišljaju nešto novo i da sada traže arhitektonski snimak kojeg do sada nije bilo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.