omis25 objavljeno: 4. lipanj 2015. Dijeli objavljeno: 4. lipanj 2015. Postovanje, Htio bih da napravin kaznenu prijavu na sudu posto je dorh odbio moju tuzbu oni su napisali da ja napravim privatnu tuzbu za kaznani zakon. Ja imam dokaze da su se 4 svjedoka udruzili za davanje laznog iskaza na sudu. Posto odvjetnik je na godisnjem odmoru nevolim da ga uznimiram. Pa bi htio jeli ima neki papir kako se ta tuzba naprvavi ili na sudu ima te papire. puno hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 4. lipanj 2015. Dijeli odgovoreno: 4. lipanj 2015. Ovdje se ne radi o kaznenoj prijavi, jer vam je nju nadležno ODO već odbacio, već se radi o preuzimanju kaznenog progona sa vaše strane. Ne postoji nikakva univerzalna špranca za takvo što, jer sve zavisi od detalja cijelog predmeta, stoga vam savjetujem da slobodno "zasmetate" svog odvjetnika i da vam on to pogleda te vidi ima li smisla ulaziti u to ili ne. Sami to nemojte raditi, bez uvrede. Osim ako ako imate novca na bacanje. Također si pripazite na rok od 8 dana za preuzimanje kaznenog progona. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.