TiusM objavljeno: 25. lipanj 2015. Dijeli objavljeno: 25. lipanj 2015. Bila bih vrlo zahvalna ako bi mi netko mogao pomoći s ovim problemom. Naime, prošli tjedan sam izgubila osobnu iskaznicu, što sam shvatila tek jučer kasno navečer. Pošto je danas blagdan, sutra idem u policiju prijaviti je kao izgubljenu i obaviti sve ostale procedure. Moj problem je što za tjedan dana krećem za Dubrovnik te stoga moram prijeći granični prijelaz. Putovnica mi je istekla, a nova osobna neće biti izdana još nekih mjesec dana, ako sam dobro shvatila. Kako mogu prijeći granicu? Hoće li biti dovoljna potvrda o izradi nove osobne iskaznice ili moram nabavljati neke druge isprave? Nažalost trenutno nemam novca za hitnu putovnicu, a put ne mogu odgoditi. Unaprijed zahvaljujem na pomoći. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 25. lipanj 2015. Dijeli odgovoreno: 25. lipanj 2015. Link (treće pitanje). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TiusM odgovoreno: 25. lipanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 25. lipanj 2015. Hvala vam, možete li mi reći što mi je u tom slučaju još potrebno za prelazak granice? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 25. lipanj 2015. Dijeli odgovoreno: 25. lipanj 2015. Koliko je meni poznato - morate izvaditi putovnicu u tzv. žurnom postupku, no to možete obaviti samo u Zagrebu (Petrinjska 30). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 30. lipanj 2015. Dijeli odgovoreno: 30. lipanj 2015. Može i trajektom do Pelješca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.