DrFriks objavljeno: 2. srpanj 2015. Dijeli objavljeno: 2. srpanj 2015. Postovani, zamolio bih vas za pomoc. Naime, zena mi je zaposlena u jednoj privatnoj tvrtki na odredjeno vrijeme, do 10.2015. Sve je bilo u redu, do prije par dana kada je kolegica odjednom "poludila" te je pocela omalovazavati, vikati na nju, lagati kolegama i nadredjenima, raditi probleme i spacke na poslu, pri cemu je moja zena dozivila sok (inace je slabijeg zdravlja), nastali su novi zdravstveni problemi, te svaki dan place i ne moze uopce spavati. Direktor tvrtke je upoznat sa situacijom, te je otvoreno stao na stranu kolegice i rekao je mojoj zeni da on sve to razumije, da zna kakva je ta kolegica, da je vec imao problema s njom, ali ako se to nastavi da ce moja zena dobiti otkaz. Znaci doslovno je rekao da kolegica moze bilo sta napraviti, ali da ce svejedno moja zena otici. Takodjer, ostale kolege su direktoru objasnile da su to sve lazi sto je "poludjela kolegica" rekla, ali to nije nista promjenilo. E sada me zanima, sto napraviti? Da li sljedeci put kad dodje do konflikta, otici u doktorice privatne prakse te traziti bolovanje zbog psihickih problema? Prijaviti zlostavljanje? Kome? Kako? Ispricavam se zbog poduzeg posta, te se unaprijed zahvaljujem na svakoj pomoci! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 2. srpanj 2015. Dijeli odgovoreno: 2. srpanj 2015. Link. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.