doddo objavljeno: 10. srpanj 2015. Dijeli objavljeno: 10. srpanj 2015. Postovani molim pomoc! Supruga i ja u braku smo 9 godina. Imamo jedan potrosacki kredit koji glasi na mene i drugi koji glasi na nju, s time da ga je ona prije nekih par mjeseci bez moga znanja reprogramirala u veci iznos i produzila za jos gotovo 4 godine. Ona je podnjela zahtjev za razvodom braka ( jos nije dosao nikakav poziv ) a u medjuvremenu si sredjuje novi kredit za kupnju stana koji bi uskoro prema njenim rijecima trebao biti raliziran. I dalje do tada zivimo zajedno u kuci koja je moje nasljedstvo. Imamo maloljetno dijete. Ja sam ppslkednjih godinu dana nezaposlen ali sam imao odredjene prihode i doprinosio sam kucanstvu. Interesira me: 1. Kako ce se rijesti podjela kredita dignutih u braku? 2. Mogu li kako utjecati na kredit koji je bez moga znanja reprogramirala u veci iznos i produzila rok otplate? 3. Sto je s kreditom koji upravo dize za kupnju stana a jos smo u braku ( podnjela je samo zahtjev ali jos nije bilo nikakvih poziva ) a zahtjev za kredit je ako se ne varam dala prije zahtjeva za razvod? 4. Ja sam nezaposlen, trazim posao ali za sada bezuspjesno, a ona me zeli ostaviti i otici s djetetom bez ikakvih prihoda o s kreditom? Unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 10. srpanj 2015. Dijeli odgovoreno: 10. srpanj 2015. 4. Ja sam nezaposlen, trazim posao ali za sada bezuspjesno, a ona me zeli ostaviti i otici s djetetom bez ikakvih prihoda o s kreditom? Unaprijed hvala kako je dobila kredit ako nema prihoda (predpostavljam ne radi)? kredit dignut u braku i za vrijeme zajedničog života je bračna stečevina i djeli se ali djeli se i imovina kupljena novcem iz tog kredita. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
doddo odgovoreno: 10. srpanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 10. srpanj 2015. Hvala na javljanju...Niste me dobro shvatili. Ja trenutno ne radim. Ona ima posao. Kupuje stan kreditom iako smo jos uvijek formalno u braku. Ja ostajem sam u kuci koja je moje nasljedstvo i ciji mi prijeti gubitak ako necu moci dalje otplacivati potrosacki kredit iz braka koji glasi na mene a radi se o visokom mjesecnom iznosu. Ako mi mozete molim Vas odgvoriti za sva pitanja pod rednim brojevima....hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 10. srpanj 2015. Dijeli odgovoreno: 10. srpanj 2015. Link. Vidite i vrlo zanimljiv članak ovdje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.