Jump to content

Novi kredit na kraju braka


doddo

Preporučene objave

Postovani molim pomoc!

Supruga i ja u braku smo 9 godina. Imamo jedan potrosacki kredit koji glasi na mene i drugi koji glasi na nju, s time da ga je ona prije nekih par mjeseci bez moga znanja reprogramirala u veci iznos i produzila za jos gotovo 4 godine. Ona je podnjela zahtjev za razvodom braka ( jos nije dosao nikakav poziv ) a u medjuvremenu si sredjuje novi kredit za kupnju stana koji bi uskoro prema njenim rijecima trebao biti raliziran. I dalje do tada zivimo zajedno u kuci koja je moje nasljedstvo. Imamo maloljetno dijete. Ja sam ppslkednjih godinu dana nezaposlen ali sam imao odredjene prihode i doprinosio sam kucanstvu. Interesira me:

 

1. Kako ce se rijesti podjela kredita dignutih u braku?

2. Mogu li kako utjecati na kredit koji je bez moga znanja reprogramirala u veci iznos i produzila rok otplate?

3. Sto je s kreditom koji upravo dize za kupnju stana a jos smo u braku ( podnjela je samo zahtjev ali jos nije bilo nikakvih poziva ) a zahtjev za kredit je ako se ne varam dala prije zahtjeva za razvod?

4. Ja sam nezaposlen, trazim posao ali za sada bezuspjesno, a ona me zeli ostaviti i otici s djetetom bez ikakvih prihoda o s kreditom?

Unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

4. Ja sam nezaposlen, trazim posao ali za sada bezuspjesno, a ona me zeli ostaviti i otici s djetetom bez ikakvih prihoda o s kreditom?

Unaprijed hvala

 

kako je dobila kredit ako nema prihoda (predpostavljam ne radi)?

 

kredit dignut u braku i za vrijeme zajedničog života je bračna stečevina i djeli se ali djeli se i imovina kupljena novcem iz tog kredita.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na javljanju...Niste me dobro shvatili. Ja trenutno ne radim. Ona ima posao. Kupuje stan kreditom iako smo jos uvijek formalno u braku. Ja ostajem sam u kuci koja je moje nasljedstvo i ciji mi prijeti gubitak ako necu moci dalje otplacivati potrosacki kredit iz braka koji glasi na mene a radi se o visokom mjesecnom iznosu. Ako mi mozete molim Vas odgvoriti za sva pitanja pod rednim brojevima....hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija