bgradnja objavljeno: 10. srpanj 2015. objavljeno: 10. srpanj 2015. Pozz ljudi. Prije mjesec i nešto sitno sam zaustavljen i dobio test na droge i pokazalo mi je amfetamin, ja sam dao krv, i sad još cekam te nalaze a obitelj mi se raspada nitko mi ne vjeruje, nemam vam razloga lagati stvarno nisam nikad u životu ništa koristio osim trave a taj dan nisam popio niti nikakav lijek niti išta, a i da sam bio drogiran sigurno nebi prihvatio taj test. Molim vas ako mi mozetw pomoći ako netko zna gdje se to analizira, dali je moguće doći do tih ljudi do kontkat broja da ih nazovem da vidim što je to teško mi je jako žena me želi ostaviti stvarno sam u velikoj frci molim vas da mi pomognete!!
bgradnja odgovoreno: 12. srpanj 2015. Autor odgovoreno: 12. srpanj 2015. Pa to mi nista ne pomaže, pitao sam tko radi tu analizu, tj. Kako se zove ustanova gdje obavljaju te stvari, razumiješ da mi je teško ne zanima me neka tema iz 2012. Msm sori ako sam malo nepristojan ali mislim da me shvaćaš, zamisli sebe da ti je takva situacija
sivko odgovoreno: 13. srpanj 2015. odgovoreno: 13. srpanj 2015. Čl 11,17 i 18 http://www.propisi.hr/print.php?id=129
bgradnja odgovoreno: 13. srpanj 2015. Autor odgovoreno: 13. srpanj 2015. Našao sam gdje se to radi, ali nitko se ne javlja kad god zovem. Ljudi, pa zašto mi je to pokazalo da sam pozitivan na amfetamine? Pa to nije neka obična droga ja nisam nikad ništa konzumirao osim trave, tabletu nikakvu nisam popio ni ništa, ne znam što da mislim, sigurno ima neki razlog zašto je to pokazalo jbt, koja tragedija...
sivko odgovoreno: 13. srpanj 2015. odgovoreno: 13. srpanj 2015. (uređeno) Ionako tí neće ništa reći jer nisi ti ni tražio analizu. To je samo test a zato se i vadi krv da se vidi koja droga je u pitanju. Tebi je nebitno koja jer kazna i vozačka odoše o kojoj god se vrsti radilo.Doma reci da čekaju presudu u kojoj će pisat o čemu se radi. uređeno: 14. srpanj 2015. od G-man
bgradnja odgovoreno: 15. srpanj 2015. Autor odgovoreno: 15. srpanj 2015. Pa ja nisam koristio nikaku drogu pušim travu ali taj dan nisam ni pušio čak ni 2 dana prije. Pročitajte gore, nisam nikad koristio ništa osim trave, a pokazalo je amfetamin na aparatu imao sam samo 0.47 alkohola
sivko odgovoreno: 15. srpanj 2015. odgovoreno: 15. srpanj 2015. Tester je tester a analiza je nešto drugo.Svatko tko misli da nije uzimao onu vrstdroge koju pokaže tester ili uopće ne uzima a pokazalo je ima pravo na vađenje krvi i urina i mora čekat analizu (kad dođe dođe).
bgradnja odgovoreno: 25. srpanj 2015. Autor odgovoreno: 25. srpanj 2015. (uređeno) Došli su nalazi i kažu da je to od B komleksa vitamina kojih sam pio 2 dana prije testa Mogu mi ga editirao moderator i meni i mojoj vozackoj. U ponedjeljak ću im mahat svojim editirao moderator ispred policije hahahaha uređeno: 25. srpanj 2015. od G-man neprimjereno izražavanje
sivko odgovoreno: 25. srpanj 2015. odgovoreno: 25. srpanj 2015. Zabole ih kuki za tvoju vozačku.Statistika kaže da su nešto radili i to je dovoljno da su zaslužili plaću. Jedini koji je trošio živce si ti a oni sigurno nisu.
G-man odgovoreno: 25. srpanj 2015. odgovoreno: 25. srpanj 2015. Korisnik "bgradnja" je zbog neprimjerenog izražavanja isključen na period od mjesec dana. Ako se ni nakon toga ne opameti, slijedi mu trajno isključenje. Temu zaključavam.
Preporučene objave