Popo Danderfluff objavljeno: 19. srpanj 2015. Dijeli objavljeno: 19. srpanj 2015. Pozdrav! Ukratko, ukradene su mi registarske tablice sa auta (obje) preko noći (u Zagrebu). Prijavio sam u nadležnoj policijskoj postaji, te sam dobio potvrdu kojom se potvrđuje da sam prijavio krađu tablica sa vozila. E, sad, kako sam neuk i nemam iskustva sa policijom poprilično sam se uspaničio i naravno nisam inzistirao da mi objasne u policiji što dalje raditi. Jedino što su mi rekli jest da se sljedeće moram javiti u policiju u mjestu prebivališta, pošto nemam prijavljeno boraviše ovdje. Kako je iznimno komplicirano da idem u Slavoniju zbog posla bar sljedećih 2 tjedna, zanima me koliki je rok (ako je netko upućen) u kojem moram zatražiti izdavanje novih tablica. Pokušavao sam pronaći informacije na mup.hr, ali bezuspješno. Također, postoji li način da nove tablice zatražim u Zagrebu? Hvala na informacijama! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 19. srpanj 2015. Dijeli odgovoreno: 19. srpanj 2015. Ove pločice su poništene i dobit ćeš druge, a nekog roka nema, tako da ova 2 tjedna neće biti problem. Dobio si potvrdu i ona ti vrijedi dok ne izvadiš nove, ali će te sad puno više zaustavljati jer je auto uočljiv, a bez pločica odmah i sumnjiv. I da, na nekim benzinskim pumpama ti neće dozvoliti točenje goriva ako unaprijed ne platiš. Nove pločice moraš podignuti tamo gdje si doma (prebivalište). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 19. srpanj 2015. Dijeli odgovoreno: 19. srpanj 2015. Zatražit ćeš kad budeš imao vremena a do onda ne možeš vozit jer nemaš tablice. Ne može u ZG. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Popo Danderfluff odgovoreno: 19. srpanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 19. srpanj 2015. Hvala na odgovoru! Ne planiram voziti auto dok se ne odem doma, samo me je zanimalo jel hitno. Hvala obojici! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 19. srpanj 2015. Dijeli odgovoreno: 19. srpanj 2015. Da je ukradena jedna imao bi rok od 30 dana da zatražiš novu-istu.Ovako je procedura drugačija.Plaćaš novu prometnu,nove tablice i moraš napravit novu policu osiguranja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Popo Danderfluff odgovoreno: 19. srpanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 19. srpanj 2015. Ok. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.