Jump to content

svekar i svekrva ??? obiteljsko nasilje??

savarakatini

Preporučene objave

dobra večer, ponukana sam pisati odnosno upitati Vas za savjet vezano za sljedeću temu, naime, suprug i ja (i naših 4 djece) živimo u fizički odvojenom stanu od njegovih roditelja, odnosno mi smo u prizemlju oni na katu, financijski odvojeni, ali dotični se ne slažu sa našim stilom života, suprug i ja smo u ranim 30-tim, djecu ne omalovažavuju ali nas dvoje da, 7 godina nam se prijeti kako će nas se deložirati iz tog stana što su nam prepustili (sve preinake i ulaganja smo suprug i ja priskrbili sto se tiče uređenja stana) ali tko god dode u stan (vise nitko ne smije...) dobijem inspekciju na balkonu.....znam odseli se....čula sam to 1000 puta ali djeca su tu u školi...imaju prijatelje....ima 2 mjeseca sam prijavljena i socijalnoj sluzbi, sa kojom surađujem...dojava je bila anonimna ali ona info na spisku od socijalne...djeca nemaju što za jest mi je odala svekra....znam 100 % da je bio on jel to uzajamno prijeti 6 godina i sad je to napravio...socijalna je upučena u slučaj i kažu moraju djelovat da zaštite djecu, ja sam obrukana na 2 strane, kontaktirana je škola i predijatar (mada sam ja prije toga razgovarala i sa učiteljicom i pedijatricom) ali eto sada 6 mjeseci moram čistit svoj obraz da bi se dokazala kao dobra majka, samo zato šta mi svekar i svekrva nemaju što radit, što se tiče večerašnje situacije došao je čovjek koji je bio zadužen sa farbanje stana u toku sutrašnjeg dana, nakon 20 min upada mi svekrva u stan, želi znat tko je on, šta tu radi, nakon bezobraznog razgovora odlazi, muž mi je čuo i kaže mi "jesi čula šta ti je reka?? DROLJO!!!" bez ikakvog razloga....ja nisam niti bila bezobrazna, niti imam privatnost, osjecam da sam žrtva vojarizma...šta da radim da ga sutra prijavim policiji pa oni socijalnu, jer nemam sto izgubit, socijalna mi je ionako bez veze u kući, jer iako sam mlada ja sam požrtvorna majka....samo da se zaštitim....on ne libi od institucija a zašto bih onda i ja...dali da uputim prvo svoju nadzornicu u novonastalu situaciji ili policiju...večeras nisam mogla jer je suprug otišao iz kuće zbog toga sto je nakon toga otišao gore i vjerovatno se verbalno sukobio sa njim...a oni mu zaprijetili da ce mu zvat policiju....pozdrav i hvala

Dijeli na drugim stranicama

Nažalost, to vam je samo još jedan primjer totalnog šarlatanstva , nesposobosti i štetnosti tih CZSS.

Svaka sposobna inteligentna osoba istinski educirana u smislu socijalnog rada odmah bi trebala uočiti latentan, ali i otvoren sukob u toj vašoj kući. Kao i maliciozan karakter te prijave koja nije utemeljena u činjenicama.

Centri za socijanu skrb nažalost se bave ovakvima, ali kada imamo slučajeve da majka podvodi maloljetne kćeri, onda one ne znaju ništa unatoč brojnim prijavama.

Jedino rješenje na dulji rok je da se maknete iz te kuće.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija