elistone objavljeno: 22. srpanj 2015. Dijeli objavljeno: 22. srpanj 2015. imam sina 29 godina star.sve je vec zakockao i unistio oko sebe i tone sve dublje i dublje,svi simptomi su prisutni naravno agresivnost (cak je i mene napao) lazi itd i itd. vise ne znam kome da se obratim, da li postoji koja ustavanova u rh za lijecenje kockara nesto kao komuna ili slicno, toliko je zaglibio da ce ga netko ubiti ili ce se on sam ubiti,znam da grijesi ali ipak je moje dijete pa ako netko zna nacin ,ustanovu za lijecenje od kocke molim da mi javi. mislim na ustnovu gdje ce biti udaljen i odvojen na duzi period, hvala. pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Slagalica odgovoreno: 22. srpanj 2015. Dijeli odgovoreno: 22. srpanj 2015. Golema većina kockara ne treba hospitalizaciju, bolničko liječenje ni komunu. To su ekstremno teži slučajevi, često praćeni nekim drugim ovisnostima. Za početak preporučam javljanje u Vinogradsku bolnicu, na Kliniku za psihijatriju; oni profesionalno i s dobrim rezultatima vode dosad najcjelovitiji program liječenja putem grupa samopomoći, tzv. KLOK. Traje dvije-tri godine i nije lako. Eventualno uz neki lijek, u prvo vrijeme. Preporuka je da netko dolazi s ovisnikom, bilo tko od bliže obitelji: žena, majka, brat... Ne dižite ruke od svog djeteta, njemu sad treba sva moguća pomoć. Sretno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.