Vezdan objavljeno: 28. srpanj 2015. Dijeli objavljeno: 28. srpanj 2015. Poštovani, tijekom savjetovanja u czss-u određen je mjesečni novčani iznos sa kojim sudjelujem u uzdržavanju djeteta (alimentacija). Do sada sam redovito svaki mjesec bivšoj djevojci uplaćivao određeni iznos alimentacije na njezin tekući račun. Prilikom svake mjesečne uplate alimentacije zatražio sam potvrdu o uplati. Međutim, bivša djevojka nije do sada zatražila sudsku potvrdu rješenja/mišljenja koje je donijelo nadležni czss (u tom mišljenju czss-a utvrđena su prava djeteta - druženje sa ocem, visina alimentacije, mjesto gdje će dijete živjeti). Ukoliko bivša djevojka za npr. pola godine zatraži od suda sudsku potvrdu mišljenja czss-a, hoću li u tom slučaju morati opet plaćati alimentaciju za sve one prijašnje mjesece, a za koje sam već plaćao uzdržavanje?! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 28. srpanj 2015. Dijeli odgovoreno: 28. srpanj 2015. Nećete. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Vezdan odgovoreno: 28. srpanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 28. srpanj 2015. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.