majav objavljeno: 7. kolovoz 2015. Dijeli objavljeno: 7. kolovoz 2015. radim u jednoj firmi 8 god. dana 22.07. počeo mi je godisnji odmor u meduvremenu sam predala zahtjev za sporazumni raskid ugovora sa 24,08,2015, jer tada mi istječa godišnji odmor. zvali su me iz firme i rekli da nemam pravo na cijeli godišnji odmor, pa me zanima dali je to stvarno tako ili ipak imam pravo iskoristiti cijeli godišnji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 7. kolovoz 2015. Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2015. Dobro su vam rekli, nema muljanja s njihove strane. Obzirom vam radni odnos prestaje krajem 8. mjeseca, imate pravo na razmjerni dio GO sukladno odredbi čl. 78. st. 2. Zakona o radu, što bi iznosilo u slučaju 5-dnevnog radnog tjedna 13 dana odnosno u slučaju 6-dnevnog radnog tjedna 16 dana. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.