neec objavljeno: 11. kolovoz 2015. Dijeli objavljeno: 11. kolovoz 2015. U kojem mjesecu firma isplaćuje povrat poreza ako si cijelu godinu na bolovanju 11 ili 12 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Potočnica odgovoreno: 12. kolovoz 2015. Dijeli odgovoreno: 12. kolovoz 2015. Korekcija poreza radi se na zadnjoj plaći isplaćenoj u tekućoj godini, a to bi bila (trebala biti) plaća za studeni isplaćena u prosincu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neec odgovoreno: 2. prosinac 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2015. Možda sam glup, ali ne znam. Znači ako sam cijelu godinu na 100 postotnom bolovanju nemam pravo na povrat poreza Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 2. prosinac 2015. Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2015. U kojem mjesecu firma isplaćuje povrat poreza ako si cijelu godinu na bolovanju 11 ili 12 utvrđivanje visinu poreza i povrat više uplaćenog iporeza vrši porezna upravo po poreznoj prijavi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neec odgovoreno: 2. prosinac 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2015. Je, ali lani mi je poslodavac u 12 -om misecu uplatio povrat poreza jer sam na bolovanju od 10 miseca prošle godine a sad ništa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Potočnica odgovoreno: 3. prosinac 2015. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2015. Je, ali lani mi je poslodavac u 12 -om misecu uplatio povrat poreza jer sam na bolovanju od 10 miseca prošle godine a sad ništa. Joj, ja se ispričavam - jednu jedinu rečenicu ste bili napisali, a meni je uspjelo promaknuti "cijelu godinu". Ako ste cijelu godinu bili na bolovanju ( i dva mjeseca prije toga), onda ste bili na teretu HZZO pa vaš poslodavac nije imao na temelju čega obračunavati porez i plaćati ga, pa prema tome nema ni što korigirati. Za ovo bi, kako bovu kaže, trebali predati poreznu prijavu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neec odgovoreno: 3. prosinac 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2015. E ali od sljedeće godine se ne predaje porezna prijava Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Potočnica odgovoreno: 4. prosinac 2015. Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2015. E ali od sljedeće godine se ne predaje porezna prijava Za ovo nisam čula, ali svejedno - nisam jučer bila sigurna pa nisam htjela ništa ni napisati, u međuvremenu sam provjerila: nemate uopće pravo na povrat poreza. Kako ste cijelu godinu na bolovanju, u vaše ime nije plaćan porez. Računica je jednostavna: nema uplate = nema preplate = nema povrata. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.