Jump to content

Reklamacija autobusne karte


shlapetina

Preporučene objave

Poštovani,

 

dana 9. kolovoza kupila sam dvije autobusne karte app Požega od Zadra prema Zagrebu s polaskom u 23.50, sjedala 31 i 32.

 

Nakon što je ''naš'' autobus kasnio gotovo 40 minuta (''našim'' definiram onaj koji je trebao doći na peron 5), sljedećih 10 minuta je bilo potpuno nejasno u koji bus moramo ući jer nijedan nije vozio za Zagreb.

Odjednom je jedan od njih vozio za Zagreb ali u njemu nije bilo dovoljno mjesta za sve koji smo trebali na to odredište tako da su nas podijelili u ostale buseve koji su vozili za Slavoniju.

 

Ne samo da nisam sjedila na svom mjestu već sam sjedila na mjestima pored vozača koji se niti ne prodaju, dok je jedan dečko morao stajati do Zagreba.

 

Ukratko, platila sam autobusnu kartu po punoj cijeni za nepostojeći autobus i mjesta. Niti je došao moj bus, niti je došao u zadano vrijeme, niti sam sjedila na svom mjestu.

 

Vrlo je bitno također naglasiti da nas nitko nije obavijestio o kašnjenju autobusa kao i da se ta informacija nije mogla dobiti niti od osoba koji rade na autubusnom a niti od samih vozača.Također nam nisu u nijednom trenutku bile ponuđene druge opcije osim toga da uđemo u taj autobus - ili nam propada karta, novci i povratak u Zagreb taj dan. Niti povrat novca niti drugi busevi.

 

S obzirom da sam platila dvije karte po punoj cijeni za nepostojeći autobus, zanima me koja su moja prava u ovom slučaju.

Poslala sam upit app Požega ali mi je rečeno da je kašnjenje uzrokovano višom silom jer je turistička sezona i gužve na cestama (prometnice su bile prazne što smo provjerili u tom trenutku s HAK-om - nigdje nije bilo gužve) i da mi se samo mogu ispričati.

 

Mislim da najmanje što mogu napraviti jest reklamirati mi karte barem polovično jer takvoj nebrizi prema svom klijentima i neorganiziranom načinu poslovanja stvarno treba doći na kraj. I to u vrijeme turističke sezone.

Imam li kakvo pravo na to?

Unaprijed zahvaljujem na svakoj pomoći i informaciji.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija