brendana objavljeno: 12. kolovoz 2015. Dijeli objavljeno: 12. kolovoz 2015. Poštovani, Moj otac je prije tri godine napravio Specijalnu Punomoć a prošle godine Ugovor o Darovanju Nekretnina u moju korist. Kod sklapanja Ugovora nismo primjetili da su krivo upisana dva broja mog OIB-a, 2465 umjesto 2645. Rečeno nam je da bi trebali napisati neki anex i ovjeriti potpise. Kako bi taj anex trebao glasiti? Jeli se anex može dodati na Ugovoru ili na novom listu papira i tko sve može ovjeriti naše potpise? Unaprijed zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
brendana odgovoreno: 27. kolovoz 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 27. kolovoz 2015. Zar mi nitko ne može odgovoriti na ovo pitanje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 27. kolovoz 2015. Dijeli odgovoreno: 27. kolovoz 2015. Napišete na jedan papir: Aneks ugovora Sklopljenog dana xx u (mjesto) između (darovatelj, adresa) i (nadarenik, adresa) za nekretninu (navesti nekretninu kao u Ugovoru) Omaškom je u ugovoru unesen pogrešan OiB 2465..... za osobu (nadarenik). Upisan je pogrešan redoslijed dvije brojke. Ispravan OIB (nadarenika tj. daroprimatelja) je 2645.... U (mjesto,) dana xx Darivatelj nadarenik Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
brendana odgovoreno: 27. kolovoz 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 27. kolovoz 2015. Puno hvala. Lijep pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.