mandolina objavljeno: 13. kolovoz 2015. Dijeli objavljeno: 13. kolovoz 2015. Postovani, <>SUVLASNIK sam sa 5 osoba jedne parcele, nas 4 PRODAJEMO svoj kompletan dio te parcele a suvlasnik koji ZIVI uz nasu parcelu ne prodaje i on nam BRANI prodaju ako mu "NE POKLONIMO cca 207 m2" posto zeli formirati PRIVATNI put na tu parcelu koja nigdje ne vodi?<>(Nitko nezna koje godine bi se put formirao) <> Ova PARCELA je u Katastar ukjnizena kao PASNJAK a ne put i pasnjak i parcela ima dobar cementirani ULAZ i IZLAZ kojeg godinama svi koristimo i Geodetski ing. je rekao da je ULAZ dovoljan jer JAVNI PUT SE NEMOZE PRAVIT na privatnu parcelu KOJA NEMA IZLAZA i nitko ga nemoze koristiti osim 3 susjeda?? +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ <>KUPAC je obecao kupiti sve nase m2 ali ovaj drski suvlasnik ga je lazima NAGOVORIO da nas ucjeni i napise NEPOSTENE kupoprodajne UVJETE ovako: ++++++++++++++++ <"Takozvani JAVNI PUT povrsine 207 m2 nije predmet kupoprodaje, jer ga svi KUPCi mogu KORISTITI BEZ NAKNADE"<>?????? +++++++++++++++++++++++++++++++++++ <>ODGOVORITE mi molim vas "CIJA JE DUZNOST FORMIRATI PRIVATNI PUT" na ovu parcelu ,jer mi PRODAJEMO SVE I NE ZELIMO OSTATI SUVLASNICI za put koji mi NEMOZEMO koristiti i koji je potreban samo suvlasniku i 2 susjeda za ULAZ???? KOJE JE NASE PRAVO PRODAJE NASEG DIJELA???? +++++++++++++++++++++++++++++++++++ Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave