Jump to content

nadzor nad roditeljima od czss


markun

Preporučene objave

ljubazno vas molim za savjet. prijateljica je u postupku razvoda braka i trenutno imaju nadzor nad roditeljskom skrbi jer su se međusobno svađali dok su živjeli zajedno.Imaju dvoje maloljetne djece predškolske dobi. Radi se o tome da svaki put kad otac dođe po njih za vikendm djeca se vraćaju mami prestrašena jer ih otac puni negativnim slikama o majci i njezinoj obitelji (roditeljima). Došlo je do toga da ih toliko truje (iz samo ocu poznatog razloga- očito misleći da će na taj način sutra izbjeći plaćati alimentaciju). Drugog objašnjenja nema jer mi je prijateljica brižna majka koja pazi na svoju djecu i to jako dobro. Socijalna radnica iz nadzora uvijek kaže kako će pričati s ocem , međutim to "trovanje" male djece i dalje se radi.

 

Ako netko zna, ljubazno molim što i kome se obratiti za ovakve stvari ako soc.radnica unatoč obećanjima ne dovode do rezultata koji je uostalom i njen posao, da uvjeri oca da nije u interesu djece da ih truje protiv majke. Majka ni u jednom trenu pred djecom nikad loše o ocu nije govorila niti će govoriti.

 

Ljubazno molimo za savjet i pomoć

 

puno puno hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija