Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

deab

Osiguranje

Preporučene objave

Dali je netko doživjeo nešto slično i dali netko zna dobrog odvjetnika za slučaj ovakav:

 

U mom smjeru je žena skrenula na moj trak, radi toga sam ja naravno stao i žena je produžila dalje tj. vratila se u svoj trak i otišla (imam podatke o autu i vozačici). U isto vrijeme na mene naleti drugi auto i pras.

Tri mjeseca kasnije leasing me traži policijskli izvještaj koji još nije napravljen ?!? Nakon zvanja policije oni kažu da se može podići i to je to. Osiguranje preuzima dokumentaciju i priznaje mi 70% štete jer njihov osiguranik nije kriv što sam ja morao stati jer je netko prešao u moj trak. Nakon prepiske sa osiguranjem oni kažu da od drugog osiguranja tražim nadoknadu. Naravno policiju smo zvali radi žene koja je prešla u moj trak ali je policija rekla da je krivac onaj tko je lupio jer nije se zaustavio-prilagodijo uvijetima na cesti itd. te da napravimo EU izvješće i to je to . Naravno to je i napravljeno ali u policijskom izvješću je stajalo i to sporno treće vozilo.

 

Sad moje je pitanje zašto oni i od kuda pravo da netko uzme 30 ili 40 ili 50% kad nije ovlašten od suda ili nekoga tko dijeli pravdu. Tj . zašto osiguranje može odlučivati koliko će dati ili neće.

 

Imali netko dobrog odvjetnika?

Link to post
Podijeli na drugim stranicama×
×
  • Napravi novi...