korisnica2015 objavljeno: 20. kolovoz 2015. Dijeli objavljeno: 20. kolovoz 2015. Buduci da nisam sigurna gdje bih svrstala ovo pitanje, evo ga ovdje: Dakle, zarucnik mi ima neregistrirano vozilo koje bi prebacili na mene kako bih ga ja dalje mogla registrirati jer on ima neplacenu kaznu od 1500 kn. Medutim, jucer mu je stigla jos jedna u iznosu 15.400 kn od carine zbog goriva na koje se vozio a nije smio. Na tu kaznu ima pravo zalbe. Sad nas zanima da li se ta kazna veze na sam automobil? Da li bi mogli automobil prepisati na mene bez obzira na njegovu kaznu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 21. kolovoz 2015. Dijeli odgovoreno: 21. kolovoz 2015. Očito se ne može ni prepisat. http://www.legalis.hr/forum/showthread.php/82025-Prodaja-auta?p=691740#post691740 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.