Goran Vujicic objavljeno: 25. kolovoz 2015. Dijeli objavljeno: 25. kolovoz 2015. Prijavljen sam u svom stanu koji mi je jedina nekretnina i imam prebivaliste u istom. Privremeno sam odsutan iz Hrvatske sto sam i uredno prijavio policiji u skladu sa zakonom. Upravo sam dobio racun za porez na stanove za odmor. Da li mi netko moze odgovoriti zasto i kako je moguce da traze porez za moj jedini stan u kojem imam prebivaliste? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 25. kolovoz 2015. Dijeli odgovoreno: 25. kolovoz 2015. uz račun trebao si dobiti i rješenje sa uputom o pravnom lijeku. bez rješenja nema obveze. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Goran Vujicic odgovoreno: 26. kolovoz 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 26. kolovoz 2015. uz račun trebao si dobiti i rješenje sa uputom o pravnom lijeku.bez rješenja nema obveze. Hvala. Imam rjesenje i uputu o pravnom lijeku ali sam samo u nedoumici kako i zasto su klasificirali moj stan kao vikendicu ( i tko je to uradio). Zalit cu se pa cemo vidjeti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 26. kolovoz 2015. Dijeli odgovoreno: 26. kolovoz 2015. Hvala. Imam rjesenje i uputu o pravnom lijeku ali sam samo u nedoumici kako i zasto su klasificirali moj stan kao vikendicu ( i tko je to uradio).Zalit cu se pa cemo vidjeti. uz žalbu dostavi potvrdu o prebivalištu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.