OPD51 objavljeno: 3. rujan 2015. Dijeli objavljeno: 3. rujan 2015. postovani, HEP je predložio dijelomicno izvlastenje sa moje poljoprivredne cestice zbog gradjevinskih radova (polaganja kablova HEP-ove distribucijske mreze). HEP predlaze procjenu zemljista od strane vijestaka i obestecenje vlasnika cestice prema vjestakovoj procjeni. Ovo mi je predstavljeno kao jednostavan proces mojeg dijelomicnog izvlastivanja. Da li imam pravo suprotstaviti se gradjevinskim radovima i dijelomicnom izvlastenju? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 3. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 3. rujan 2015. Možete se suprostaviti, ali je upitno hoćete li time bilo što postići. Polažu li kablove u vaše zemljište, ili ga samo koriste za radove? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
OPD51 odgovoreno: 7. rujan 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 7. rujan 2015. Pozvani smo u gradski ured gdje su nam "gradski sluzbenici" pravne struke objasnili prirodu radova, odnosno da ce HEP polagati (ukopati) kabel preko cestice. Odgovorne osobe iz HEP-a se nisu ni pojavile na zakazanoj raspravi. Sve mi to izgleda kao da su nas samo obavijestili jer je sve gotova stvar. Zato me intersira da li imam manevarskog prostora u ovoj situaciji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 10. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 10. rujan 2015. Sve mi to izgleda kao da su nas samo obavijestili i da vide vašu reakciju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
OPD51 odgovoreno: 27. listopad 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 27. listopad 2015. i da vide vašu reakciju. Tako je. No prije neki dan se dogodio pomak.....na novom sastanku sa predstavnicima HEP-a saznali smo da je kabel vec polozen (ukopan) prije nekoliko godina bez naseg znanja. Sada HEP zeli legalizirati radove, i za to im je potrebno dijelomicno izvlastenje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.