abc12345678 objavljeno: 3. rujan 2015. Dijeli objavljeno: 3. rujan 2015. Imam legalnu kuću sa svim dozvolama i vlasništvo dvorišta koje se proteže do jezera po katastru i gruntovnici Da li načelnica općine zbog prijateljstva sa predsjednikom ribičkog kluba može meni oduzeti oko 300 m2 dvorišta i dodijeliti klubu moje dvorište koje je kao što sam napomenuo 1/1 moje vlasništvo i kuća je legalna sa svim dozvolama i zakonski sam vlasnik u katastru i gruntovnici. Molim Vas za što hitniji odgovor jer mi je predsjednik kluba nagovjestio da je to već skoro gotova stvar i da će načelnica ovih dana potpisati tu odluku. Što mi je činiti? Da li je ona ovlaštena i ima li zakonska prava na takav postupak i kako će ona prenjeti moje zemljište na ribički klub Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 3. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 3. rujan 2015. Imam legalnu kuću sa svim dozvolama i vlasništvo dvorišta koje se proteže do jezera po katastru i gruntovnici Je li to dvorište ograđeno? Da li načelnica općine zbog prijateljstva sa predsjednikom ribičkog kluba može meni oduzeti oko 300 m2 dvorišta i dodijeliti klubu moje dvorište koje je kao što sam napomenuo 1/1 moje vlasništvo i kuća je legalna sa svim dozvolama i zakonski sam vlasnik u katastru i gruntovnici.Da li je ona ovlaštena i ima li zakonska prava na takav postupak i kako će ona prenjeti moje zemljište na ribički klub To da će načelnica pitpisati kakav dekret o dodjeli nečije zemlje ima jednak pravni učinak kao da ja odredim dekretom svoje tvrtke da Banske dvore dodjeljujem svom prijatelju. Za početak, uputite ih da si pročitaju (i vi pročitajte) : http://www.zakon.hr/z/726/Zakon-o-izvla%C5%A1tenju-i-odre%C4%91ivanju-naknade Dakle, sve što načelnica može jest da PREDLOŽI da se nešto takvo napravi, a u ovakvom slučaju ne može čak niti pokrenuti postupak izvlaštenja. Molim Vas za što hitniji odgovor jer mi je predsjednik kluba nagovjestio da je to već skoro gotova stvar i da će načelnica ovih dana potpisati tu odluku. Što mi je činiti? Mogu reći što bi im ja poručio. Rekao bih im da se ne igraju s takvim glupostima jer će prvo popušiti kaznene prijave, a onda će još osvanuti i u novinama. Ako vam bilo tko dođe na vašu zemlju, potjerajte ga. Ako neće otići, pozovite policiju. Ako policajci ne znaju da im je zadaća da uklone nepozvane uljeze sa vašeg posjeda i počnu objašnjavati kako se oni ne mješaju u takve sporove, jasno im recite da tu nema nikakvog spora. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.