fosil objavljeno: 4. rujan 2015. Dijeli objavljeno: 4. rujan 2015. Pozdrav, može li mi netko pojasniti bit autorskog ugovora odnosno ugovora o autorskom djelu? Je li to isto? Koji su uvjeti sklapanja i kada se sklapa (prije obavljenog posla ili nakon obavljenog posla - ovu zadnju inf.sam dobio od potencijalnog poslovnog partnera, al mislim da me ta osoba zeli nasamariti)? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fosil odgovoreno: 8. rujan 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 8. rujan 2015. Pozdrav, može li mi netko pojasniti bit autorskog ugovora odnosno ugovora o autorskom djelu? Je li to isto? Koji su uvjeti sklapanja i kada se sklapa (prije obavljenog posla ili nakon obavljenog posla - ovu zadnju inf.sam dobio od potencijalnog poslovnog partnera, al mislim da me ta osoba zeli nasamariti)? Hvala Itko?? Hvala Vam Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 9. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2015. Isto je, definirano je Zakonom o autorskim i srodnim pravima, više na LINKU Dakle, bitno je da se radi o autorskom (najčešće umjetničkom) djelu, da se sklapa u pisanom obliku, a za vas je najpovoljnije da se sklopi prije početka izrade autorskog djela, kako bi se definirala prava i obveze. fosil 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Aliraza1166 odgovoreno: 30. listopad 2015. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2015. predlažem da inzistirate da vam se obznani autorstvo, imate pravo odbiti ukoliko se to ne učini, po mom mišljenju.???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.