Jump to content

krivotvoreni pečat suda....

ckalja

Preporučene objave

Poštovani,

molim Vas komentar ili mišljenje o ovom slučaju:

naime 26.07.2012.god sam po kaznenom nalogu dobio osudu općinskog suda u Rijeci na kaznu zatvora od 6 mjeseci, a u daljnjem tekstu piše temeljem čl.67 st1,2 i 3 KZ prema okrivljeniku se primjenjuje uvjetna osuda pa se izvršenje odgađa za vrijeme od 1. god.... osuda je za kazneno djelo krivotvorenje isprave iz čl.311 st.1 i 2 kz-a ( djelo je nevezano uz posao )

zbog ove osude u 6.mj.ove godine dobio sam otkaz po sili zakona u državnoj službi u kojoj sam radio 16.god.ponavljam djelo nema nikakve veze s poslom.Pisao sam žalbu Odboru za drž.službu u navedenom roku.

Interesira me 1. kad nastupa rehabilitacija za ovu osudu? 2.koji je rok za odgovor na žalbu jer do danas nisam dobio nikakav odgovor? i 3.u medijima se pojavio natpis kako sud u Rijeci koristi neispravan pečat tj.krivotvoren pa je to jedan novi moment u ovom mom slučaju i da li se mogu pozvati na tu činjenicu da su sve presude koje imaju neodgovarajući pečat ništavne kako neki sugeriraju? i da li bi zbog tog razloga mogao biti vraćen u službu ( poslodavac je znao za osudu još dok sam bio u radnom odnosu ).Imam troje malodobne djece i uvijek sam bio primjeran na poslu te imam sve dobre ocjene...

pomognite mi s komentarom ili me uputite u pravne mogućnosti.

Unaprijed se zahvaljujem

Dijeli na drugim stranicama

1. kad nastupa rehabilitacija za ovu osudu?

Pod uvjetom da je 26/07/2012 datum pravomoćnosti presude, rehabilitacija nastupa s danom 27/07/2016.

2. koji je rok za odgovor na žalbu jer do danas nisam dobio nikakav odgovor?

Mislite vezano uz kazneni nalog? Jeste li mu pravovremeno prigovorili (8 dana od primitka naloga)?

3. u medijima se pojavio natpis kako sud u Rijeci koristi neispravan pečat tj.krivotvoren pa je to jedan novi moment u ovom mom slučaju i da li se mogu pozvati na tu činjenicu da su sve presude koje imaju neodgovarajući pečat ništavne kako neki sugeriraju?

Po mom mišljenju, to vam neće pomoći.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija