MACAK_OS objavljeno: 7. rujan 2015. Dijeli objavljeno: 7. rujan 2015. Poštovani forumaši, Proljetos me zaustavila prometna policija jer sam razgovarao na mobitel prilikom vožnje, veli policajac da će mi evidentirati beznačajni prekršaj... Nedugo nakon toga stiže kući kazna, napominjem da me je provjerio prilikom zaustavljanja i potvrdio da nisam prekršajno kažnjavan. Žalio sam se putem Policijske postaje te nedavno dobio sudski poziv na raspravu te da ponesem potvrdu o primanjima. Ali, sudski poziv sam podigao 26.8.2015. u 16:00, otvorio ga odmah u pošti i iznenadio se nemalo kada sam vidio da je to poziv na raspravu 26.8.2015 u 10:00 h ?! Na raspravi naravno nisam mogao biti ... Što mi je činiti? Da čekam kaznu ili da odmah reagiram prema nekome? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 7. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 7. rujan 2015. Nazoveš sutkinju/suca iz poziva i dogovoriš novu raspravu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 8. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 8. rujan 2015. Ako već nije sve riješeno, ali obzirom na neurednu dostavu, najvjerojatnije nije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 9. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2015. Da, a i ako je prvi poziv, vjerojatno je još u postupku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.