Dane1024 objavljeno: 8. rujan 2015. Dijeli objavljeno: 8. rujan 2015. Zanima me da li imam pravo na plaćeni godišnji odmor kod novog poslodavca, budući da je moj bivši poslodavac preminuo - a godišnji odmor kod njega nisam iskoristio? Prekid između dva radna odnosa će biti duži od osam dana. Dakle, da li imam to pravo kod novog poslodavca ili bih se trebao obratiti nasljednicima poslodavca, zbog naknade za neiskorišteni godišnji odmor? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hurus odgovoreno: 8. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 8. rujan 2015. Dane, godišnji odmor se ne prenosi. Pošto je vaš stari poslodavac umro i Vaša bivša firma i dalje "živi", obratite se nekome tko je sada odgovorna osoba i zatražite isplatu naknade za neiskorišteni GO.Pisano,poštom sa povratnicom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dane1024 odgovoreno: 8. rujan 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 8. rujan 2015. Firma je ugašena-smrću poslodavca je ugašena djelatnost te su prestali ugovori o radu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hurus odgovoreno: 17. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2015. Dane, kak to mislite ugašena? Pravni nasljednici koji su dužni po poslovanju te firme,dužni su. Dugovi se mogu otpisati ali Vi to ne želite, pa tražite svoju lovu. Kaj možete izgubiti. 31 kunu za poštarinu?! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dane1024 odgovoreno: 24. rujan 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 24. rujan 2015. Radi se o javnobilježničkom uredu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hurus odgovoreno: 24. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 24. rujan 2015. Dane, rekli ste u prvom postu da postoje nasljednici poslodavca?! Jesu li oni naslijedili i bilježnički ured? Ako jesu učinite kako sam Vas savjetovao. Ako nisu zaboravite naknadu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.