mdrabik objavljeno: 9. rujan 2015. Dijeli objavljeno: 9. rujan 2015. Prošle godine potpisao sam ugovor o zajmu s jednom osobom kao zajmoprimac. Međutim iznos u ugovor nikada nisam primio pa sam smatrao ugovor ne važećim. Ugovor nije ovjeren kod javnog bilježnika niti od strane svjedoka. Budući da novac nisam primio nema nikakve potvrde o isplati. Sada me druga strana želi tužiti za povrat novca koji nisam primio te podnijeti kaznenu prijavu za prijevaru. Što napraviti u jednom i drugom slučaju i kakve su šanse? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 9. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2015. Ima li svjedoka vašim tvrdnjama? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 9. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2015. predpostavljam da je ugovor tako sačinjen da sadrži odredbu kojam potpisom potvrđuješ primitak navedene svote novca. ugovor si potpisao. moraš dokazati da novac nisi primio. dali je ugovor pisan rukom ili strojno? tko je sastavio ugovor? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mdrabik odgovoreno: 9. rujan 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2015. Svjedokinja postoji, nisam siguran da bi došla svjedočiti u moju korist, ali pretpostavljam da ju sud može poslati. Da, na žalost ugovor je sačinjen upravo kako ste naveli. Ugovor je napisan od strane zajmodavca na računalu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 9. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2015. Bez svjedokinje, obzirom na sadržaj ugovora, vi gubite spor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.