mirjana2015 objavljeno: 9. rujan 2015. Dijeli objavljeno: 9. rujan 2015. Dobila sam nasljedstvo u Njemačkoj. Isplatili su mi jednu trećinu, a ostalo gurnuli pod tepih. Ako želim ostvariti svoja prava, moram uzeti odvjetnika, koji mora biti iz Njemačke. Predmet se poteže punih 14 godina, te je sad dospio do Zemaljskog suda, koji smatra da nije došlo do nikakve pogreške, pa mi ne žele dodijeliti odvjetnika, već ga moram sama naći i platiti. Ljubazno molim, da ako poznajete, ili znate nekoga tko se bavi međunarodnim pravom, da me obavijesti. Unaprijed hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 9. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2015. Mirjana, glede upita sugeriram vam da se preko prijatelja ili naših ljudi u SR Njemačkoj raspitate za preporuku njemačkog odvjetnika. Njihov je sustav i najbolje ga znaju, daleko bolje od ijednog našeg odvjetnika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.