kokaloka78 objavljeno: 10. rujan 2015. Dijeli objavljeno: 10. rujan 2015. molim pomoć, naime 2004.god upisujem obrt bez početka obavljanja djelatnosti, da bi nakon godinu dana morala prijaviti početak rada( po preporuci) i sa istim danom obustaviti rad obrta zbog tehničkih razloga ( nisu mi bile izdane sve potrebne dozvole za rad, bi nakon nekoliko mjeseci natezanja oko vodopravne dozvole, te građevinske i prenamjene prostora, odustala od svega i zatvorila obrt). I od tada se mene po službenoj dužnosti prijavljuje na socijalno i mirovinsko osiguranje,za kojeg nikada nisam predala zahtjev za prijavu. I tu počinju moje muke. Od tada pa sve do danas oni mene terete za dug za soc. i mirov. osiguranje. Tražila sam zastaru no nikakvo riješenje nisam dobila. U 12 mj 2014. godine primila sam opomenu pred Ovrhu, naravno odmah sam otišla u Poreznu na što su oni meni rekli da sačekam još tri mjeseca kad nastupa apsolutna Zastara. No još uvijek nisam dobila riješenje o zastari već prije nekoliko dana dobila sam Privremeno porezno riješenje gdje se još uvijek vodim kao dužnik. Što mi je činiti, kako postupiti i dal imam pravo tražiti otpis duga i dali sam ja stvarno dužna? zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.