Jump to content

Molim Vas za savijet!!!

venera123

Preporučene objave

Molim Vas za pomoć.

Vec godinu i devet mjeseci radim kod jednog poslodavca, placa mi je minimalna (2400kn). Radim svaki radni dan osam sati i subotu 6 sati. Slobodna sam u nedelju. Godišnji odmor imam 4 tjedna posto radim i subotu dozvolio mi je sef da imam 24 dana; tako on kaze. Ali imam godišnji 6 dana pa za par mjeseci opet sest...nemam u komadu dva tjedna. Pise mi u ugovoru da mi se rad praznikom placa 30% i naravno ja sada i radim praznicima sto je na platnoj listi i prikazano ali mi nije isplaceno. Placa mi je uvijek ista radila ja praznik ili ne. (ima tu jos more toga što nije ispostovano prema meni). Znam raditi cijeli dan 12 sati i za to dobijem na ruke 50 kuna i sutra normalno radim bez odmora. Njihov odgovor na moja pitanja su (ako ti ne pase ima kome paše). Sad me zanima dal ja ako dam otkaz i navedem da je to zbog toga kaj me nisu platili ( mislim na praznike) dal imam pravo na naknadu s biroa??? dal ima netko tko bi mi dao savijet šta da napravim?

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija