sasa09 objavljeno: 16. rujan 2015. Dijeli objavljeno: 16. rujan 2015. Da li poslodavac ima pravo da kad neradim da mi uplati osnovicu a sljedeći mj. kad imam više sati da mi skine dio novca koji nisam zaradio prethodni mj. i da namiri Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sasa09 odgovoreno: 17. rujan 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2015. Da li mi moze tko pojasniti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hurus odgovoreno: 18. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 18. rujan 2015. Da li poslodavac ima pravo da kad neradim da mi uplati osnovicu a sljedeći mj. kad imam više sati da mi skine dio novca koji nisam zaradio prethodni mj. i da namiri sasa, to kaj ste napisali i nije baš razumljivo. No poslodavac Vam može davati plaću koliku god hoće,koliko god vremena hoće,radili Vi ili ne. Kak bute mu to vratili? Jednostavno. Kad bute radili dobili bute plaću, podigli z banke i vratili mu "perje" ali bi mu trebali vratiti i davanja za mirovinsko i socijalno koje mora uplaćivati za Vas ak bu to tražil?! Ne znam baš bu li vaš poslodavac tak fino raspoložen da se upusti u takvu transakciju. Bar ja sa sa četrdesetogodišnjim iskustvom nisam čul za takvog dobrotvora. Sve mi ovo baš i nema smisla. I malo "smrdi" na izbjegavanje zakonskih obveza. To nikak ne "pušim". Zato pazite kaj "muljate"! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sasa09 odgovoreno: 18. rujan 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 18. rujan 2015. Evo konkretno .prosli mj sam imao 52sata.nedovoljno za osnovicu koja iznosi 2773 kn. Ovaj mjesec sam imao 132sata i firma mi skinula 1200 kn da namiri sta mi je dala osnovicu . Sat mi je 27kn Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hurus odgovoreno: 21. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 21. rujan 2015. Evo konkretno .prosli mj sam imao 52sata.nedovoljno za osnovicu koja iznosi 2773 kn. Ovaj mjesec sam imao 132sata i firma mi skinula 1200 kn da namiri sta mi je dala osnovicu . Sat mi je 27kn sasa, tu nekaj ne štima ili Vaša satnica (27 kn/sat) ili osnovica (2773 kn)?! 1.Prošli mjesec - kolovoz fond sati je bio 168 X 27 = 4536 kn bi prema neto satnici trebala biti Vaša osnovica. 2. Ako je Vaša osnovica 2773 kn za 168 sati, onda je Vaša satnica 2773 : 168=16,51 kn. Da bi mogli dalje moramo znati kaj je zapravo?! 1. ili 2.?! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sasa09 odgovoreno: 22. rujan 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 22. rujan 2015. Ovo prvo je .samo šta 2773 dobijem na račun a ostatak na ruke. Zato kad nemam dovoljno sati za osnovicu.poslodavac mi da osnovicu ali idući mj skine razliku na ovome šta dobijam na ruke Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hurus odgovoreno: 22. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 22. rujan 2015. Ovo prvo je .samo šta 2773 dobijem na račun a ostatak na ruke. Zato kad nemam dovoljno sati za osnovicu.poslodavac mi da osnovicu ali idući mj skine razliku na ovome šta dobijam na ruke sasa, i kaj tu nije u redu? Ja mislim da je sve OK. Kolko "muzike",tolko "perja"! Ali ono kaj nije u redu je to da primate lovu na ruke pa zajedno s poslodavcem sudjelujete u lopovluku. Za koji je daleko više kriv Vaš poslodavac! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Parcy odgovoreno: 22. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 22. rujan 2015. sasa,i kaj tu nije u redu? Ja mislim da je sve OK. Kolko "muzike",tolko "perja"! Ali ono kaj nije u redu je to da primate lovu na ruke pa zajedno s poslodavcem sudjelujete u lopovluku. Za koji je daleko više kriv Vaš poslodavac! Na žalost i ja sudjelujem u takvom lopovluku ali mislim da puno nas nema baš neki izbor. Prijava mi je na minimalac pa sam sretna da uopce ista pored toga dobijem. Rado bi da se tome stane na kraj! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.