Jump to content

Olaksice u sudjelovanju placanja cijene gradskih vrtica

SilvijaH.

Preporučene objave

Postovani,

molim za pomoc o pravu na olaksice pri sudjelovanju u cijeni gradskog vrtica za redoviti program.

U Odluci grada Zagreba stoji jasno kolika je cijena, ovisna o prihodima po clanu kucanstva. Zanima me sljedece tumacenje, citiram iz odluke:

"..Ostvareni prihodi svih članova zajedničkog kućanstva u prethodnoj godini umanjuju se za iznos poreza i prireza, iznos plaćen za rate stambenog kredita za nekretninu kojom se rješavastambeno pitanje obitelji i iznos plaćen za slobodno ugovorenu najamninu za potrebe stanovanjaobitelji u stambenom prostoru najmodavca. "

Suprug i ja smo kupili nekretninu kojom rjesavamo stambeno pitanje a koju smo platili u cjelosti, te nemamo rate kredita. Da li se onda nas prihod po clanovima kucanstva svejedno smanjuje za cijenu nekretnine koju smo kupili? Svi smo prijavili prebivaliste na adresi novokupljene nekretnine.

Unaprijed hvala na pomoci

Dijeli na drugim stranicama

Na zalost, i ja sam tako mislila. Nelogicno je to da smo isli uzeti kredit, kao vecina ljudi, onda bi se to priznalo iako se radi o istoj stvari, rjesavanju stambenog pitanja. Ako posudis novce i odlucis ne biti rob bankama i prosvjedima onda si j* stranka. E, lijepa nasa Hrvatska.... Ne bi trebalo biti razlike kako placamo rjesavanje stambenog pitanje. Ali pravda i pravo su dvije razlicite stvari. Svejedno, hvala na trudu za odgovor.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija