awojobi objavljeno: 18. rujan 2015. Dijeli objavljeno: 18. rujan 2015. Prije tjedan dana me zaustavio policajac na motoru nakon što je prošao pokraj mene i vidio da držim mobitel pokraj uha. Nakon što sam na njegov zahtjev predao mu dokumente, rekao mi je citiram " Pretpostavljam da znate zašto sam Vas zaustavio", na to sam mu odgovorio da znam, ali da nisam razgovarao na mobitel, nego sam slušao muziku na mobitelu jer mi radio u vozilu ne radi (ŠTO JE I ISTINA) On mi je na to onako malo podrugljivo odgovorio samo vi slušajte muziku i otišao zapisati nešto. Za manje od minutu nakon toga se vraća i predaje mi moje dokumente i pozdravimo se sa doviđenja (kao ljudi, iako mi se čini da jedan od nas očito to nije). Naš susret je trajao sve skupa 2 minute. Napominjem da mi nikakvu kaznu nije spominjao pokazivao ili išta. Danas na kućnu adresu mi je pristigao OBAVEZNI PREKRŠAJNI NALOG u kojem se spominje da sam kriv sa po 500 kn za to što nisam imao pojas (iako on to nije mogao vidjeti dok me zaobilazio, jer sam bio u kamionu) i sa 500 kn za korištenje mobitela. zajedno 1000 plus 100 kuna za nekakve paušalne troškove. Molim nekoga da me uputi ima li se smisla žaliti i braniti pogotovo jer gospodin policajac se nije udostojio ni obavjestiti me da mi je napisao nekakvu kaznu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 18. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 18. rujan 2015. Nije ti napisao ništa jer je PN napisao kad je došao u postaju ali ti trebao reći da ćeš ga dobit pošto. Napiši prigovor pa će se vidjet šta sudac kaže. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 18. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 18. rujan 2015. U prigovoru zatražite suočenje s policajcom, iako ako se odazove pozivu (neki se ne odazovu) i potvrdi priču, ide kazna kak je i sada. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 19. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 19. rujan 2015. Što se tiče pojasa, reći će da je vidio (a vjerojatno i je) da nisi bio vezan, a što se tiče mobitela, kažnjiva je uporaba, a ne nužno i razgovor, tako da je i to čisto. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.